Aktuelt

Få succes på januarudsalget

Guide

Hvis du er en udsalgshund, så er det nu, du skal spidse ører og øjne. I slutfasen er rabatterne ekstra gode, men det kalder også på dine bedste udsalgsevner.

Sådan får du succes på januarudsalget

Hvis du er en udsalgshund, så er det nu, du skal spidse ører og øjne. I slutfasen er rabatterne ekstra gode, men det kalder også på dine bedste udsalgsevner. Her får du de bedste tips:

1. Hvad leder du efter?

Gå din garderobe eller køkkenskabene igennem først – hvad mangler du, hvad har du for meget af, og er der noget, der trænger til at blive skiftet ud? Lav evt. en liste, som du har med – så er det nemmere at gennemgå de mange udsalgskøb, fordi du har noget specifikt at lede efter.

2. Hvad har du budget til?

Sæt evt. et budget på forhånd, så du ikke køber noget, du i virkeligheden ikke har råd til.

3. Vil du prøve noget nyt?

Har du haft kig på en tøjtrend, som du måske ikke helt er sikker på er dig? Så er udsalget det perfekte tidspunkt at finde det stykke tøj, som du kan prøve dig selv af i – uanset om det er metallic, fake fur eller andre af øjeblikkets store trendhit. Omvendt er det også nu, du skal købe stort ind af de ting, du ved, du bruger dag efter dag – uanset om det jeans, håndklæder, tandbørstehoveder, undertøj eller nylonstrømper.

4. Har du kigget online?

Husk at mange af de store kæder har webshops – så hvis butikken ikke lige har dit udsalgsfund i din farve eller størrelse, kan du måske købe det online.

5. Husker du tilbehøret?

Tilbehør til det, du allerede har, er altid gode udsalgskøb – for så ved du, at du får brugt det. Og det gælder uanset om det er en tilføjelse til din køkkenmaskine, en ny hverdagstaske eller måske nogle puder, der matcher til din plaid i sofaen.