Aktuelt

Ville du købe det til fuld pris?

Mode

RingStedet er fyldt med gode udsalgstilbud, men vi vil gerne være sikre på, at du kommer hjem med det rette. Derfor guider vi dig gennem vores udsalg med gode råd og geniale tricks – dine skabe, din økonomi og kloden vil elske dig for det!

Få det rette med hjem fra udsalget

Udsalgsfund er gode fund – men kun hvis du rent faktisk får dem brugt. Ellers er det spildte penge og ting, der bare ender med at fylde op. Vi guider dig til at finde frem til de rette køb, der giver mening for dig, din økonomi – og i sidste ende også for miljøet.

Udsalg. Bare ordet kan få pulsen op og tilbudsgenet i gear. Men alt for ofte kommer vi hjem fra tilbudsjagten med ting, vi ikke får brugt. Måske blev du forført af et ekstra godt tilbud, eller måske får du bare ikke brugt dit udsalgskøb.

Ubrugte tilbud er alt for dyre

Resultatet er, at du nu har en hylde fyldt med ting, der ender med at være meget dyre, fordi du ikke får dem brugt. Og så har vi slet ikke talt om den belastning, som produktionen med garanti har haft på vores klode – uanset om der er tale om tøj eller elektronik.

Det er ikke, fordi vi advokerer for, at du bliver hjemme på udsalget – det kan jo være i år, du finder den nye opvaskemaskine til en pris, der harmonerer med dit budget, eller også er ungerne reelt vokset ud af deres flyverdragter.Og så er det en god mulighed for at gøre et godt køb.

Derfor får du her vores bedste råd til et godt udsalg – så du kommer hjem med det rette.

4 veje til det gode udsalgskøb

Skriv en indkøbsliste
Gå ikke hjemmefra, før du har kigget i skabene (i både køkkenet, badeværelset og garderoben) og noteret ned, hvad du reelt mangler. På den måde kigger du automatisk efter de ting, du har skrevet ned, og det øger chancen for, at du kun kommer hjem med ting, du får brugt.

Kend alle størrelser
Skriv sko- og tøjstørrelser ned for alle i familien. Det er spild af penge at købe en skjorte til manden, hvis den så ikke passer, når han tager den på – og på udsalget er der ikke altid mulighed for at bytte varerne igen, fordi butikkerne jo netop skal gøre plads til nye varer.

Tre vigtige spørgsmål
Hvis du falder for et tilbud, der ikke står på din indkøbsliste, så stil dig selv tre spørgsmål: Hvad vil du bruge det til? Hvor ofte får du det reelt brugt? Ville du have købt det til fuld pris? Dine svar bør fortælle dig, om det er værd at bruge pengene på.

Send det gamle videre
Når du så tilfreds og stolt hjembringer de gode udsalgskøb, så må du ikke bare smide det gamle ud. Dur det stadig, kan du sælge det på Den Blå Avis eller Facebooks Markedsplads, eller du kan indlevere det i en lokal genbrugsbutik. Tøj kan du også sælge på Trendsales eller lægge i en tøjcontainer. Hvis de gamle ting er gået i stykker, skal du huske at indlevere dem korrekt på genbrugsstationen – både elektronik, tøj og møbler. Har du shampoo, makeup eller hårprodukter, hvor der stadig er noget tilbage i, så skal det afleveres som farligt affald.