Samtykke

 

Når jeg tilmelder mig RingStedets nyhedsbrev, giver jeg tilladelse til, at Centerforeningen RingStedet F.M.B.A., Klosterparks Allé 10, 4100 Ringsted må sende mig e-post om kampagner og markedsføring. Også via apps, sociale medier, internet og andre digitale kanaler.

 

Og at Centerforeningen RingStedet F.M.B.A. må indsamle og bruge data om mig og mine aktiviteter og sammenkøre dem med andre oplysninger, som de allerede har fra anden side bl.a. til at oprette en profil, der kan målrette henvendelser til mig, i et eksternt nyhedsbrevssystem, hvori mine data opbevares. Jeg kan altid kontakte Centerforeningen RingStedet F.M.B.A., hvis jeg har spørgsmål eller ønsker vedr. data om mig og mine aktiviteter.

 

Nyhedsbrev
Der udsendes ca. 12 nyhedsbreve årligt med trends, inspiration, nyheder og spændende arrangementer. Alle nyhedsbreve indeholder et link til afmelding.

 

Samarbejdspartnere
Jeg er indforstået med, at Centerforeningen RingStedet kan dele data om mig og mine aktiviteter med samarbejdspartnere som reklame- og medieburau. og benytte informationen til at sende mig e-post, der er tilpasset min profil.

Jeg ved, at det er frivilligt at afgive samtykker, og at jeg altid kan tilbagekalde mit samtykke på info@ringstedet.nu, uden at dette dog berører lovligheden af behandling, der er baseret på samtykke, inden tilbagetrækning heraf. Det samme gælder også over for de samarbejdspartnere, Centerforeningen RingStedet F.M.B.A. har delt mine data med.

 

Bliv klogere på RingStedets privatlivspolitik her.