Aktuelt

Festlige negle

Beauty

Klassisk, feminint eller fuld gas på farve og rhinsten. RingStedet, guider dig til festlige negle.

Guide til smukke hænder med festlig neglelak

Ud med olien

Undgå at bruge en oliebaseret neglelaksfjerner, lige inden du lægger den nye lak på. Olien kan trække ned i neglen og ødelægge pålægningen af den nye, så lakken bliver ujævn. En klassisk fejl, mange begår. Husk derfor, at dine negle skal være rene og tørre, før du går i gang.

Første base

Husk altid en base coat under lakken. Den beskytter din negl mod farven, så den ikke trænger ned og efterlader dig med nikotingule negle.

Den sikre røde

Er du i tvivl om farven, går du aldrig galt i byen med den klassiske røde. Den passer til alt, er både feminin og forførende og pifter et hvert outfit op. Du kan også gå skridtet videre og matche dine læber med neglene for et supersmukt og sammenhængende look. Et godt tip er at skrue lidt ned for øjenmakeuppen. Det får de røde farver til at virke mere fremtrædende.

Spræl på

Små rhinsten, blomster, glimmer og glitter. ’Nail art’ bliver større og større, og har du endnu ikke forsøgt dig med at pynte dine negle, er nytåret en oplagt mulighed. Sæt en enkel rhinsten på hver negl eller gå all-in med smukke formationer og grafiske mønstre. Kun fantasien sætter grænser.

Når toppen er god

Der er ikke noget værre end neglelak, der skaller efter en halv dag. Her er en top coat din nye bedste ven. En gennemsigtig lak, der lægger sig som et beskyttende lag over farven og sikrer at dine negle holder sig flotte.