Aktuelt

Geniale gaver til mor

Guide

Havedame, soldyrker, læsehest eller noget helt fjerde? Vi har årets bedste gaveideer til 8 forskellige mortyper. Kan du finde din mortype?

Kære mor…

Hånden på hjertet. Hvor mange gange har din mor reddet familiens hverdag? Passet syge børn, hentet i børnehaven eller måske hjulpet med praktiske gøremål? For mange børnefamilier er bedstemødrene uundværlige, så hvorfor ikke rulle den bedste gave ud på Mors Dag?

Til den haveglade

Det er ved at være havesæson, så hvis din mor skal i haven, anbefaler vi en pakke med havehandsker (Ringted Isenkram), en god hynde til knæene (Føtex eller H&M) og en lækker solcreme (Apoteket eller Matas), der nærer huden efter det grove havearbejde. Er hun mest bare til de fine blomster, så har H&M Home smukt blomstret sengetøj.

Til skønhedsdronningen

Man bliver aldrig for gammel til at passe på sin hud, så giv en nærende gave i form af en god creme og et serum. På Apoteket får du de klassiske franske apotekermærker, mens Matas fx har de økologiske cremer fra Rudolph Care.

Til madmoren

Synes din mor, at de bedste gaver dem, der kan spises? Så pak en kurv fuld af hendes favoritsager, gode vine og måske lidt køkkengrej. Snup en rundtur i Føtex og Ringsted Isenkram eller Punkt1 – så får du hurtigt fyldt op.

Til hende med hund

Har hun en firbenet ven, hun elsker, vil helt sikkert blive glad for lidt nyt til hunden. Måske en ny snor eller en flot madskål, der pynter i hendes hjem? Kig ind i Maxi Zoo og find inspiration.

Til den pyntefine

Tøj har man ofte en bestemt mening om, når man er oppe i årene – til gengæld vil et tørklæde, et par skønne strømper eller måske en ny håndtaske vække lykke. Både Designersmarket og H&M har masser af muligheder.

 

Til læsehesten

En boggave er en gave, der varer længe – og hvis hun elsker at læse, så er der ikke noget bedre end en dramatisk roman, en interessant biografi eller en spændende krimi. Føtex har nogle af tidens bedste titler på hylderne.

Til den glimtende

Smykkegaver får os til at tænke på gavegiveren hver dag, vi tager smykket på – så hvorfor ikke glæde din mor med en elegant broche eller et par funklende øreringe. Ringstedet Guld, sølv og ure rådgiver gerne om både klassisk og nyt design i alle prisklasser.

 

Til soldyrkeren

Har hun allerede sommerferien booket, eller er din mor typen, der løber ud i solens første stråler? Så kig ind i Thiele og find et par kvalitetssolbriller, der beskytter korrekt mod solen – og hvorfor ikke supplere med en effektiv solcreme fra Apoteket?